teisipäev, 16. mai 2006

13 ja laupäev

Taas üks nädalavahetus Tea juures - seekord osalisteks Rääk, Kaarel (+ Kaarli väike vend) ja allakirjutanu. Mainiksin veel, et eelmisel õhtul sai Egertiga käidud ja vandirautised paika keeratud - koos tugede ja silikooniga korralikult ära tugevdatud.

Laupäev pidi olema siis selline viimase lihvi andmise päev - nii ta oligi: Gelcoat cleaneriga saime kollased plekid külgedelt ilusti maha - täitsa uhke oli vaadata, kuidas Tea teiste vahel säras. Väikese nüansina tegi see "cleaner" ka mürkvärvile heledamad jutid sisse (ilmselt on see cleaner ikka üks eriti võimas vahend), kuid värvi ennast ta ei paistnud mõjutavat. Pesime jahi nii seest kui väljast ka piibelehelõhnalise Ajaxiga ära, imesime tolmuimejaga kõik sipelgapesad välja ning loopisime kajutist välja kõik tavaari, mis seal nurkades vedeles - ühesõnaga põhjalik revision.

Siis veel väike lõuna ja olime valmis läikime löödud Tead pidulikult vette laskma. Mida aga ei saanud, see oli vesi. Ehk siis Tea jäi vette laskmata. Juhtus nii, et kui Rääk käis Andreselt vette laskmise kohta küsimas, sai ta peatäie sõimata ja öeldi, et nii ikka asjad ei käi siin klubis. Olgu peale... Küsisime siis, et noh, kui täna ei saa, millal siis saaks - mille peale tuli vastus, et pole vaja emotsionaalseks minna ja nii ikka asjad ei käi ja pole kaisidki veel piisavalt vette lastud jne... lõppkokkuvõttes selgus siiski, et järgmine laupäev kell 10 oleks lähim võimalus. Egas' midagi... ega meri eest ära jookse.

Vaatasime siis, et tubli pool päeva veel aega ja nokitseks edasi. Rääk hakkas kajutilael olevaid soodistoppereid lahti keerama - puhastas alt ära ja pani enne kinnikeeramist silikooni kah veel. Pidavat hea olema. Nendesamuste stopperitega oli veel selline lugu kah, et liiga tugevalt kinni kruvida ei tohtinud, muidu stopperi-vedru ei funka - jälle targem. Mina siis mõtlesin vahepeal, et ankur igavene roostes kolakas, värviks ära... käisimegi siis Decoras nins värvisime Hammerrite'ga otse roostele - nagu rekaamis - meil on nüüd TUMESININE ankur... vot nii.

...ja kui kõik hästi läheb, saab järgmine laupäev vette kah.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sellega on jah sedasi, et nii vette kui ka veest väljatõstmise soovitaksin oma kogemuste põhjal jätta tööpäevadele. Nädalavahetusel tekib nii ehk naa molutamist ja teiseks on Andres ka tööpäevadel sõbralikum:).

Martin ütles ...

Heh-heh... eks siis sügisel oleme targemad :)

Anonüümne ütles ...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonüümne ütles ...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»