reede, 14. juuli 2006

12. juuli - kolmapäevane ring

Meeskond:
Kaarel

Johannes

Martin

Kaarel kruttis rooli, mina olin sootide peal ja Johannes abiks seal, kus vaja.

Kuna Pärnus oli seekord palju võõraid jahte, oli jõgi neid täis, ja seda vingem! Stardi magasime natuke maha, sest ei saanud täpselt aru, millal see stardisignaal nüüd käiski. Vaatasime teiste järgi - Brita läks, Folie läks ja see Folkboat ka... järele neile!

Jõest välja saamine oli paras tingel-tangel. Miskipärast hakkasime tasapisi teistest maha jääma. Ma ise arvan, et Janno oli oma lubaduse teoks teinud ja ämbri kiilu alla sidunud :) Aga võib-olla ka mitte, sest hiljem saime nippe teada, mis ilmselt oleks edasi aidanud.

Suured jahid hakkasid järgi tulema ja siis neile pidi pidevalt teed andma ja vahe pisikestega kasvas veelgi.

Muulist väljas, krüssasime bellpoini ja sealt rannapoini. Kaarel käis enne sõitu kurssi vaatamas ja teadis öelda, et kurss on Jahisadam - Bellpoi - Rannapoi - Muulipoi - Rannapoi - Sadam. Või midagi taolist, kaks Rannapoid pidi sees olema. Siis läks asi kahtlaseks, kui nägime, et teised tegid Rannapoi - Muulipoi - Bellpoi ja tõmbasid tagasi sadamasse. Huinjaa, teeme siis nende järgi. Mõeldud tehtud.

Kõik oli ok, kuni nägime, et Brita, raisk, teeb veel ühe tiiru. Siis oli ikka täielik hämming. Arvasime, et on 2 varianti - kas nii peabki (et äkki mingi LYSi erikurss???) või siis tahavad meid mõnitada ja ringiga teha. Mis seal ikka - teeme ka ühe ringi - peaasi, et disklahvi ei saaks. Hiljem saime muidugi teada, et Brita ise oli midagi segamini ajanud ja meie neid ülehinnanud. Edaspidi katsume seda viga vältida ;)

Tagasitulles oli tuulevaikus ja jäime kesk jõge pea et seisma. Sai vees ümber jahi ujutud ja ajusid jahutatud. Võistlustelt teenisime oma rekordpunktid: 3, sest üks jaht katkestas ja teine sai disklafi. Brita tegi meiega kasti õlut pooleks, mis Puls viimastele välja tegi ja lisaks tuli ka üks 5pack. Mõnna-mõnna-mõnna. Aga järgmine kolmapäev katsume mõistust rohkem rakendada.

Kommentaare ei ole: