pühapäev, 16. aprill 2006

Jaht Tea uus elu

Päikene paistab ja õu rõkkab ja räägitakse, et kevad olla käima läinud. Tõsi. Jää sulab ja lind tuleb tagasi, sõbrad kaasas. Meremehed annavad viimast lihvi oma alustele. Nii ka siinsed asukad.

Punt purjetamisdiletantidest pärnakaid tegi julge sammu ja kosis omale jahi. Blondi ja venemaise, Tea nimelise 14-aastase iluduse. Minitonniku perekonnast pärit, kaasavaraks valged purjed. Pundis on armunud orjad, nagu nüüdseks juba endine omanik märkitabavalt mainis.

Selle hooaja eesmärgiks on ära teha kriitilisemad parandused - põhi korda, kiil trimmi, päramootor peale ja üht-teist veel siit-sealt nipet-näpet. Ja noh, enam-vähem korralikult ka purjetama õppida. Vast ka mõne kolmapäevaku juba kaasa teha. Kihnus käia, kõrtsis ühe õlle teha ja vaadata, kes esimesena rinda julgeb pista.

Aga selleks, et sündmustest mitte ette rutata, tuleb lasta neil sündida. Seepärast, kallis sõber, tore et lugesid ja tule varsti jälle tagasi. Sest siis on juba palju põnevamad lood.

1 kommentaar:

Toolileen ütles ...

madli ütles selle kohta, et nagu "mehed ei nuta´s", siis kui väike Makarov laulis paadis. et tuleb pilt ette kohe küll, kui loed. :)